(E-)BOEKEN

15 juli 2016 / By

TE KOOP

15 juli 2016 / By

CATRIEN VAN AMSTEL (NL / boek) op bestelling
flaptekst boek

LEO VAN DEN BOS (NL / boek) op bestelling
flaptekst boek

DERCKSEN SCHILDERT LEVEN (NL / E-book)
In dit beeldboek staan meer dan 140  portretten . Van indringende tekeningen gemaakt met een simpel potloodje tot grote complexe en geschilderde doeken. Van geboorte tot dood. Kom heel dicht bij het schilderij door gebruik te maken van digitale mogelijkheden.

JEROEN DERCKSEN – LEVEN VAN BEGIN TOT EIND (NL / E-book)
Een beeldboek met meer dan 100 schilderijen en tekeningen van mensen. Van geboorte tot de dood. Veel variatie in techniek.  Van potloodtekeningen tot grote geschilderde doeken. Van nauwkeurige observaties tot vrije interpretaties. Kom heel dicht bij het schilderij door gebruik te maken van digitale mogelijkheden.

JEROEN DERCKSEN – BLOEMEN SCHILDRIJEN EN TEKENINGEN (NL / E-book)
Een kleurrijk boek met meer dan 100 schilderijen en tekeningen van bloemen. Gemaakt door de Nederlandse kunstschilder Jeroen Dercksen. Veel variatie in techniek.  Van kleine potloodtekeningen tot grote geschilderde doeken. Van nauwkeurige observaties tot vrije interpretaties. Kom heel dicht bij het schilderij door gebruik te maken van digitale mogelijkheden.

JEROEN DERCKSEN – NAAKTEN / NUDES (NL & ENGLISH / E-book)
Een kleurrijk boek met meer dan 100 schilderijen en tekeningen van naakten. Gemaakt door de Nederlandse kunstschilder Jeroen Dercksen. Veel variatie in techniek.  Van kleine potloodtekeningen tot grote geschilderde doeken. Van nauwkeurige observaties tot vrije interpretaties.Kom heel dicht bij het schilderij door gebruik te maken van digitale mogelijkheden.

ESTHER VELZEBOER (NL / boek) op bestelling
flaptekst boek

 

0 Comments


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Geef een reactie